Translate

joi, august 15

Alte alea-1

LIGA ROSIILOR PENTRU BULION organizeaza manifestatie in prima zi de cules si declara greva pe termen nelimitat daca nu le vor fi solutionate urmatoarele revendicari :

1-Eliminarea segregarii si a intolerantei intre soiuri.
Inferioritatea cu care sant privite ele ,rosiile pentru bulion,nu are nici o baza reala si aduc ca argument faptul ca la o luna dupa cules cele mai multe dintre ele se afla inca in starea de bulion ,pe cand cele pentru cosum au trecut deja de mult prin buda".

2-Conditiile de transport sa fie aceleasi. Se cere accesul liber la ladite de lemn eliminandu-se astfel inbulzeala si aglomeratia depersonalizanta si jignitoare din remorcile tractoarelor.

3-Plata orelor de fermentatie ca spor de periclitate si asigurari sociale ,dat fiind faptul ca nimeni nu a mai reusit sa arate ca inainte, dupa lupta cu bacteriile !

4-Recunoasterea culorii rosii ca fiind proprie ligii si ajutor pentru a fi inregistrata legal ca atare.

5-Pentru plantele care raman in urma pe camp si care practic le-au dat viata lor,rosiilor pentru bulion, membrele ligii cer tichete pentru transport gratuit pe cale ferata.

6-Nenegociabil! Borcanele pentru bulion sa nu mai fie supuse tratamentului termic ! [sterilizare]. Lucru acesta aducand atingere morala membrelor ligii , inducandu-se ideea ca ar avea chipurile nevoie de temperaturi inalte pentru a indeplini normele de igiena personala.

7- pe etichetele borcanelor sa fie trecut cu majuscule si la loc vizibil insemnul ligii.

8-Sa fie emis un decret cu valoare de lege care sa interzica folosirea expresiilor: -" Ei fleosc !",sau: -"Razi ca fraieru-n bulion", care aduc atingere traditiilor si moralei patlagelelor, ce spera la o rezolvare ca si in cazul altor etnii care au obtinut concesii.[de ex.: -romm" si nu "tigan" !]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu