Translate

vineri, august 16

Alte alea -2

In ciuda numarului mic de revendicari ,guvernul refuza sa le duca la indeplinire pe motiv ca sant lipsite de sens. Asa se face ca s-a ajuns la proces!
Prima zi de judecata a adus si primele dezamagiri pentru membrele ligii care au constatat ca nu au nici pe departe influenta caltabosului prin salile tribunalului sau ministere.

Nici noi ,cei pusi sa informam opinia publica nu am scapat de furia patlagelelor care ne-au acuzat ca am prezentat defaimator si cu o vadita nota ilara revendicarile lor, ceea ce nu de putine ori a avut ca efect izbucnirea cititorilor in hohte de ras.
Iata sigla ligii:



PS. partea buna este ca reprezentantele LRPB s-au intalnit pe holurile tribunalului cu alte organizatii ale legumelor, mai mult sau mai putin murate ,aparand deja ideea infiintarii U.E.L.[Uniunea Europeana a Legumelor] cu spatiul de libera circulatie a condimentelor si avand ca moneda proprie "radacina".

..........................................................................................................

In cadrul sedintei de negocieri dintre conducerea Ligii Rosiilor pentru Bulion si guvern,desfasurata astazi la marginea tarlalei ,au aparut unele modificari in lista de revendicari datorita promisiunii guvernului de a aboli pasteurizarea.
Reusita ligii legata de singura revendicare batuta in cuie se datoreaza ,se pare,excesului de conservanti ,E-uri [interzisi altfel], din magaziile producatorilor de bulion.
-S-a renuntat la tichetele gratuite pe CFR [companie in curs de privatizare]. Pentru plantele ramase in camp obtinandu-se in schimb sedinte gratuite de masaj mecanizat. [gurile rele spun ca ar fi vorba de zdrobitoare pentru compost ]
-S-a renuntat la monopolul pe culoarea rosie pe motiv ca a fost deja terfelita de conduceri anterioare ce s-au dovedit incapabile sa apere sistemul de irigatii de la acea vreme atat de necesar tineretului patlagel.
-Greva anuntata a fost anulata , rosiile pentru bulion revenind la lucru", adica la somnul linistit necesar coacerii.

-Procesul insa continua pe motiv ca s-ar irosi altfel banii contribuabililor ce au fost cheltuiti in instanta pana acum.
-Se pare ca unicul martor citat de catre LRPB este arhicunoscutul castravete murat .de a carui prestatie depinde gustul salatei. ..aa ,am vrut sa spun rezultatul procesului !

Vom reveni cu noi date si speram imagini, de la proces. Spun speram" fiindca rosiile pentru bulion au cerut interzicerea accesului fotografilor in sala de judecata pe motiv ca in imaginile surprinse de acestia pana acum ele ar parea grase si flescaite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu